Cautare

3791 de rezultate pentru "fernolendo george vasile" (2.97 secunde)
Vasile Iorga, vicepresedintele din partea romana a companiei, ne-a declarat ca pentru acest an este estimat un profit de 25 milioane dolari, ceea ce reprezinta circa 5% din cifra de afaceri.
Vasile Milea (intre bd. ... Vasile Milea si va fi permis numai pe sensul dinspre sos. ... Vasile Milea. ... Vasile Milea - bd. ... Vasile Parvan, bd.
Aura Vasile (PSD): ... Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, marti ca Jeffery Franks este "diavolul cu pantofii gauriti", trimis pentru a distruge poporul roman.
Vasile Milea, Drumul Taberei, Str. ... Nitu Vasile, Bd. ... Nitu Vasile, cu intoarcere in rondul din intersectia Str. Nitu Vasile/Str.Emil Racovita, Str. Nitu Vasile, Sos.
Se intalneste Gheorghe cu Vasile: - Vasile, tie tot 50 dolari ti-o dat? - Tot, mai Gheorghe!, zise Vasile nemultumit. ... La care Gheorghe catre Vasile: - Vezi mai Vasile, John isi tine baiatul la facultate pe banii nostri!
La noi teritoriul este o povara in loc sa fie o resursa extraordinara Viceprim-ministrul Vasile Dincu, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, a participat, astazi, 31 octombrie a.c., la FORUMUL PARTENERIATE PENTRU DEZVOLTAREA ROMÂNIEI:
huna - Vasile Andru - scriitor - Bogdan Grigore - trainer - Vasile Danila - doctor - Ana-Maria Stefanescu - terapeut - Cristina Craciun - terapeut - Valeriu Mihai Panoiu - astrolog - Aniela Sircu - sexolog - Aida Calin - trainer - Patricia Cihodaru - psiholog - Gabriela Cristina Hlusak - maestru ThetaHealing® - Diana Vasile - conf.
G-ral Vasile Milea - Bd. ... G-ral Vasile Milea - Sos. ... Vasile Milea - Sos. ... Vasile Milea - Sos. ... G-ral Vasile Milea - Bd.
Liderul sindicatului, Catalin Vasile, pe care il cunosc de ceva vreme, a vorbit cu acea ocazie despre faptul ca salariatii de la Politia Comunitara nu sint platiti corespunzator pentru orele lucrate simbata si duminica si ca cei pe care ii reprezinta sint nevoiti sa lucreze pe timp de iarna cu echipament neadecvat.
Purtatorul de cuvint al Organizatiei Judetene a PSD, Claudiu Brinzan, a tinut sa dea replica liberalului George Kramer, enumerind realizarile din perioada pesedista a Consiliului Judetului Dupa ce, miercuri, liberalul George Kramer, fost consilier judetean, a criticat faptul ca actualii membri PSD componenti ai Consiliului Judetului nu au nici o initiativa in aceasta legislatura, Claudiu Brinzan a tinut sa-i reaminteasca ceea ce social democratii au reusit sa realizeze din 2001 pina in 2004.
Nascut la Tasnad, vicepremierul George Copos este cel mai bogat membru al Executivului. ... In comparatie cu majoritatea membrilor Executivului, secretarii de stat satmareni se numara printre cei mai saraci demnitari, intr-un top condus ce-i drept de George Copos.
Organizatorii s-au gandit ca suporterii celor doua echipe sa aiba locuri de intalnire diferite, astfel ca in Piata "George Enescu" vor fi fanii echipei Atletico Madrid, iar in Piata Constitutiei vor sta cei care sustin pe Athletic Bilbao.
"Suntem un partid demn de luat in calcul pentru orice varianta electorala sau de guvernare, la orice nivel politic", a declarat George Mandila, liderul Partidului Noua Generatie, filiala Constanta.
Senatorul democrat Marius Marinescu sustine ca vicepremierul conservator George Copos ar trebui sa se autosuspende din functia detinuta in Guvern pana la finalizarea cercetarilor organelor de ancheta in cazul Loteriei Romane.
Liderul grupului conservator din Camera Deputatilor, Bogdan Pascu, a declarat ieri ca sesizarea catre presedintele Traian Basescu pentru cercetarea penala declansata in cazul vicepremierului George Copos (foto) face parte din prerogativele ministrului Justitiei si ale primului-ministru.
"Flutur este unul dintre cei mai buni ministri liberali si il sustinem", a declarat, asemenea premierului Calin Popescu Tariceanu, deputatul PNL George Dragomir.
Directorul societatii Drumuri si Poduri Galati, George Kramer, si-a depus demisia la jumatatea acestei luni. ... Potrivit uzantelor, George Kramer, numit de PNL in functia de director al SC Drumuri si Poduri SA, va trebui sa ramina in functie timp de 30 de zile de la data depunerii demisiei.
Nu se stie daca este mina adversarilor politici, a celor care nu-i inghit pe social-democrati, sau a unui pirlit de hot, dar cert este ca sediul pe care George Cubasa il are in Micro 39, si unde se acorda consultatii cetatenilor, a fost spart.
Cat despre PD, partidul "de suflet" a lui Basescu, acesta a percutat rapid in favoarea presedintelui, apreciind nominalizarile acestuia pentru functiile de sefi ai SRI si SIE - in persoana senatorului PSD George Cristian Maior, respectiv a consilierului prezidential Claudiu Saftoiu - drept o "dovada a intelegerii democratiei", dupa cum a sustinut deputatul PD Cristian Radulescu.
Deputatul George Dragomir, presedintele organizatiei judetene Constanta a PNL, a dezvaluit pentru "Replica" nu numai ca aceasta fuziune este perfect realizabila, dar e si necesara.
google-analytics.com